Mirades

Els orígens

El projecte Mirades neix a finals de primavera de l’any 2014, fruit de la fusió de dos projectes veïns: La Barraca dels Cirerers de la Bisbal d’Empordà i La Cabana de Joc de Tor. Dos projectes afins i similars quant a l’acompanyament respectuós, la confiança en la capacitat innata de l’infant, la importància del joc,  l’autonomia, l’aprenentatge vivencial, la importància en la implicació del sistema familiar, …

Entenem que cada infant està en continu creixement, que cal respectar les seves necessitats, els seus ritmes i la seva intimitat. Les famílies i acompanyants formem part d’aquest procés i aprenentatge, acompanyant i respectant els processos de vida dels infants, la seva manera de ser, les seves necessitats, els seus desitjos i els seus sentiments. Per això, tenim com a principis bàsics: la no-directivitat, la no-imposició i el respecte als processos individuals.

Mirades és un projecte viu i en constant moviment que no està lligat a cap teoria concreta.
Construïm el nostre projecte a partir dels coneixements i les experiències pròpies, i també amb certs elements que ens motiven d’altres iniciatives pedagògiques.
Comparteixes amb nosaltres?...