Mirades

El camp de les oques

El camp de les oques és un espai molt agradable on els infants passen moltes hores, els diferents materials que hi ha fa que sorgeixin una gran quantitat de jocs, tant simbòlics com motrius. Les diferents casetes amb les seves escales, rampes, fan que sigui un espai on els infants coneguin el seu cos i les seves possibilitats, i sumint sensacions al seu cos. Aquest espai també hi juguen posant-se en diferents rols, a vegades són cases d’homes i dones, altres dinosaures, altres pirates i guerrers, …

El camp de les oques

El xiringuito diria que és un espai predilecte, on es reuneixen nenes i nens i preparen menjars, creen un restaurant, fan infusions, preparen pastissos,… Aquí hi són molt presents les sensacions: ja que juguen amb la sorra, l’aigua i l’herba, tallen, barregen, netegen, tamisen per fer sorra fina, i moltes coses més.

El camp de les oques també hi ha un sorral on hi viuen animals, que són enterrats i descoberts, també experimenten amb la sorra a omplir- buidar, amb diferents recipients: gots, pots, galledes i diferents eines, culleres, pales, … i també tenen fustes, les quals són camins o amagatalls, pels cotxes, camions, tractors i furgonetes.

Per acabar hi ha el vaixell pirata i una piràmide, el vaixell pirata, se sol crear jocs entre dos o més infants, a vegades és una casa per protegir-se, d’altres és un espai més recollit on poden parlar tranquil·lament, altres es creen verdaderes històries de pirates, … i la piràmide, és una estructura de fusta on s’enfilen, salten, observen… Tant pot ser per conèixer les possibilitats del seu cos, com per reposar una estona.

El camp de les oques
Comparteixes amb nosaltres?...